Wieholding

The best way to get a job in Norway!

Wieholding Romania (SC Wieholding Job SRL) a luat fiinta in anul 2013 la Brasov si este filiala din Romania a puternicei agentii de forta de munca din Norvegia, WIEHOLDING A.S.

Wieholding A.S s-a format in 2010 si este compusa din 3 companii, respectiv: Valmon Ventilasjon A.S, Valmon Anlegg A.S si Valmon Helsevikar A.S.
Fiecare din cele 3 companii care compun WIEHOLDING A.S , activeaza intr-un domeniu diferit dar toate au acelasi obiectiv: plasare de forta de munca calificata in piata muncii din Norvegia.

Wieholding A.S si-a recrutat personalul cu preponderenta din tarile nordice(Suedia) sau baltice(Letonia, Estonia si Lituania) dar si din Polonia, Ucraina sau Rusia.
Dorind o noua deschidere si un nou model de angajat, Wieholding A.S a ajuns in vara lui 2013 in Romania iar actionarii societatii au decis intr-un timp foarte scurt infiintarea unei filiale in tara noastra.
Office Wieholding
Wieholding Romania se ocupa de selectarea fortei de munca calificate in vederea semnarii unor contracte de munca direct cu companiile norvegiene de profil.
Momentan, Wieholding Romania activeaza in domeniile: constructii, proiectare si sistemul medical.

Va asteptam la sediul nostru pentru mai multe detalii.

Ciprian Jurubescu
Country Manager