Wieholding este o agenție de recrutare de forță de muncă înființată în 2013 în Brașov, România. Compania recrutează și pregătește personal pentru locuri de muncă în Norvegia. Încă de la început, locurile de muncă oferite s-au adresat în special asistenților medicali și profesioniștilor din domeniul sănătății. Aceștia trec printr-un proces amplu de instruire, care constă în participarea la cursuri de limbă norvegiană, precum și cursuri de tehnică medicală. Prin intermediul acestui program, candidații primesc sprijinul și uneltele necesare pentru a se integra mai ușor  în sistemul de sănătate norvegian. Costurile pentru perioada de pregătire sunt suportate integral de către companie.

În 2020, Wieholding a implementat, în colaborare cu Focus Care Norvegia, proiectul Focus Care Academy, în Tărlungeni, Brașov. În Noiembrie 2020 aproximativ 45 de asistenți medicali s-au mutat la locația noastră parteneră din Tărlungeni, și până în mai 2021 fiecare dintre ei și-a găsit locul pe piața muncii din Norvegia.

Echipa noastră este compusă din Ciprian Jurubescu, Country Manager, Diana Jurubescu, Recruitment Manager, doi profesori de limbă norvegiană și un asistent medical care a profesat anterior în Norvegia, iar acum predă cursurile de tehnică medicală în conformitate cu standardele norvegiene.

Ciprian Jurubescu
Country Manager

Diana Jurubescu
Recruitment Manager

Roxana Todoran
Trainer Limbă Norvegiană

Camelia Roşu
Trainer Limbă Norvegiană

Costinela Enache
Trainer Tehnică Medicală

Wieholding is a work placement agency that was founded in 2013 in Brasov, Romania. The company’s mission is to recruit and train personnel for specific jobs within the Norwegian labor market. Ever since the company was established, the recruitment process revolved mostly around jobs for nurses and medical professionals. These undergo a thorough preparation that consists of Norwegian language classes along with classes that focus on nursing skills, with the aim to facilitate their integration within the Norwegian Health System.

In 2020, Wieholding has implemented, in collaboration with Focus Care Norway, the project Focus Care Academy, in Tarlungeni, Brasov. In November 2020, around 45 nurses moved to our partner location in Tarlungeni and by May 2021 there were all settled in Norway.

Our team consists of Ciprian Jurubescu, Country Manager, Diana Jurubescu, Recruitment Manager, two Norwegian language teachers, and 1 nurse that has previously worked in Norway and now teach the medical skills classes, according to Norwegian standards.

Dacă ți-am stârnit interesul și vrei să ne cunoaștem, te așteptăm la sediul nostru din Brașov sau te invităm să completezi câmpul de mai jos cu datele tale și te vom contacta noi.